Zelf woning verkopen: goed idee of niet?

Bijna iedereen krijgt er wel eens mee te maken: het verkopen van een huis. Vroeger was dit vooral de taak van de makelaar, maar met de komst van internet wordt het voor mensen steeds makkelijker om zelf hun woning te verkopen. Maar is dat ook een goed idee?

Wil je zelf je woning verkopen, dan is het vooral belangrijk om vooraf te bedenken hoe groot de kans van slagen is. Ken of ben je iemand die een mooie tekst kan schrijven, mooie foto’s kan maken en weet hoe je huis het beste gepresenteerd kan worden? Mooi! Dan is de kans groot dat je je huis ook op een goede manier kunt verkopen. Ook niet onbelangrijk: ben je bereid om zelf de bezichtigingen te doen?

Onze concurrerend geprijsde Funda promotie pakketten:

Onze Funda pakketten:

Funda basis: € 250,-

Plaatsing van je woning op Funda met 1 foto en 20 foto’s op Makelaarsoffice, Huislijn, YouTube, Marktplaats en sociale media.

Funda basis plus: € 450,-

Plaatsing van je woning op Funda, Marktplaats, Huislijn, YouTube enz. met max 20 foto’s 

Funda Special: € 595,-

Plaatsing van je woning op Funda, Makelaarsoffice, Huislijn, YouTube, Marktplaats en
sociale media.

Funda super recreatiewoning pakket All-Inclusive € 895,-

Je wilt je vakantiewoning verkopen. Je kunt het natuurlijk helemaal zelf doen, maar je kunt ook de specialisten van MakelaarsOffice de verkoop laten regelen. Het enige wat je zelf doet zijn de bezichtigingen. Wij regelen al het papierwerk rondom de verkoop.

Funda recreatie: € 395,-

Plaatsing van je recreatiewoning op Funda, Marktplaats, Huislijn, YouTube enz. met max 20 foto’s 

Funda All-Inclusive : € 795,-

Plaatsing van je woning op Funda, Marktplaats enz. met max 50 foto’s gemaakt door onze professionele woning fotograaf

Specials & Extra's

Vakantiewoning of Chalet verkopen?

Uitgebreid op Funda Recreatie met tot 30 foto’s, tekst, kenmerken, en doorplaatsing op Jaap, Huislijn, Marktplaats, YouTube, enz.
Meer informatie

Toppositie op Funda!

Met  Funda Toppositie krijgt uw huis extra zichtbaarheid, bovenaan de pagina, boven de zoekresultaten.
Meer informatie

Lees het nieuws

Verkoop je huis voordelig én betaal in termijnen!

Funda-pakket gemakkelijk in 10 termijnen betalen

Waarom MakelaarsOffice?

Bezichtigingen inplannen om zelf je woning te verkopen

Een belangrijk onderdeel van een woning zelf verkopen is het inplannen en uitvoeren van bezichtigingen. Deze taak kost een makelaar het meeste tijd. Als je bereid bent om dit zelf te doen, dan kun je in de meeste gevallen uitkomen onder de standaard courtage van de makelaar en kiezen voor een pakket, waarbij je vooraf precies weet wat je kwijt bent. Afhankelijk van de diensten die je afneemt, is dat meestal een paar honderd euro. Een aanzienlijk verschil met de paar duizend euro die je al snel betaalt als de makelaar alles voor je doet!

Succesvol je woning zelf verkopen

Als je het aandurft om je woning zelf te verkopen, kun je hier veel geld mee besparen. Zelfs als je voor bepaalde zaken – zoals het opstellen van de koopovereenkomst – alsnog een makelaar inschakelt. Bij MakelaarsOffice kun je bijvoorbeeld terecht voor dit soort losse diensten, waarvoor je altijd een lage prijs betaalt. Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op.