Social media: krachtig verkoopkanaal

Uw huis verkoopt u allang niet meer met een bord in de tuin of een vermelding bij de makelaar. Dat helpt mee, maar zorgt er niet voor dat uw woning onder de aandacht wordt gebracht bij het grote publiek. Een vermelding op grote huizensites als Funda draagt daar wel aan bij. En nog beter: een actieve promotie op social media. Daarmee bereikt u een groot publiek, terwijl u daar niets voor hoeft te betalen. Tenminste, bij MakelaarsOffice.

Je huis zelf verkopen via social media: de mogelijkheden

Social media is een containerbegrip voor verschillende sociale media-kanalen. Al die kanalen bieden kansen om uw woning te presenteren en uiteindelijk te verkopen. Wij hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet:

  • Facebook: Plaats uw woning op Facebook en gebruik uw netwerk om deze bij een groter publiek onder de aandacht te brengen
  • Twitter: Laat uw volgers weten dat uw huis te koop staat. Vergeet geen link naar de advertentie te plaatsen!
  • LinkedIn: Ook in uw zakelijke netwerk kunnen potentiële kopers zitten; vertel hen ook dat uw woning te koop staat.
  • YouTube: Plaats een mooie promotieclip of video’s van de omgeving, zodat mensen een nog beter beeld krijgen van uw woning.
  • Google+: Met de kringen op Google+ kunt u binnen korte tijd heel veel mensen informeren over uw te koop staande woning.
  • Kijk Mijn Huis: Schakel vrienden, kennissen en familie in om een koper voor uw huis te vinden. Dan gaat de verkoop nog sneller!

MakelaarsOffice helpt met social media

Weet u niet precies hoe u social media het beste in kunt zetten om uw woning te verkopen? Dan helpt MakelaarsOffice daar graag bij.

Heeft u hier vragen over? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 085-303 49 58