MakelaarsOffice: ervaren Makelaars

MakelaarsOffice begrijpt de behoefte voor het goedkoper verkopen van een woning zonder courtage. Wij helpen je graag.  Jij zelf doet uitsluitend de bezichtigingen. MakelaarsOffice is al jaren gespecialiseerd in bemiddeling van aankoop en verkoop van onroerend goed. In heel Nederland bieden wij de mogelijkheid voor de verkoop van je woning op internet.

Wij zijn geen makelaars kantoor met maandag tot vrijdag mentaliteit van 9 tot 5 uur. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 085 3034958 ( plaatselijk tarief) wij zijn bijna altijd bereikbaar.

Geborgde kwaliteit

MakelaarsOffice is een moderne, dynamische makelaarskantoor met gediplomeerde makelaars/taxateurs. Om het kennisniveau te waarborgen, is permanente educatie verplicht. Voor u een garantie dat een makelaar van MakelaarsOffice  up-to-date kennis in huis heeft en u de beste kwaliteit biedt.

Makelaarsoffice werkt met een klein team van mensen waardoor juist het persoonlijk contact met de klant voorop staat.

Onze makelaar, Gery Viige, heeft al jaren werkervaring

in het verkopen van woningen en vakantiewoningen in Nederland. Gery Vijge is professioneel betrokken en adviseert graag zijn klanten bij het maken van de juiste keuzes aangaande de verkoop van een woning/vakantiewoning.

Onze accountmanager, Kalinka Koster, is uw eerste aanspreekpunt

 

op het gebied van communicatie. Haar werkzaamheden bestaan uit: beantwoorden van mails en telefoon van geïnteresseerden, het plaatsen van woningen op de diverse websites en social media. Zij kan u verder adviseren over de keuze van de verschillende pakketten die Makelaarsoffice biedt. Daarnaast maakt zij de koopcontracten op en is uw aanspreekpunt op het gebied van communicatie tussen verkoper/koper en notaris.