Uw team

MakelaarsOffice begrijpt de behoefte voor het goedkoper verkopen van een woning zonder courtage. Wij helpen je graag.  Jij zelf doet uitsluitend de bezichtigingen. MakelaarsOffice is al jaren werkzaam als internetmakelaar. In heel Nederland bieden wij de mogelijkheid voor de verkoop van je woning op internet.

Makelaarsoffice werkt met een klein team van mensen waardoor juist het persoonlijk contact met de klant voorop staat.

Onze makelaar, Gery Viige, heeft al jaren werkervaring in het verkopen van woningen en vakantiewoningen in Nederland. Gery Vijge is professioneel betrokken en adviseert graag zijn klanten bij het maken van de juiste keuzes aangaande de verkoop van een woning/vakantiewoning.

Onze accountmanager, Kalinka Koster, is uw eerste aanspreekpunt op het gebied van communicatie. Haar werkzaamheden bestaan uit: beantwoorden van mails en telefoon van geïnteresseerden, het plaatsen van woningen op diverse websites. Zij kan u verder adviseren over de keuze van de verschillende pakketten die Makelaarsoffice biedt. Daarnaast maakt zij de koopcontracten op en is uw aanspreekpunt op het gebied van communicatie tussen verkoper/koper en notaris.