Zelf je huis verkopen

Je huis verkopen zonder makelaar kan eigenlijk niet. Waarom niet? Omdat zonder makelaar je woning niet op Funda staat. Daarom. Je woning zelf verkopen, doe je dus samen met MakelaarsOffice zonder duizenden Euro’s courtage 

Je doet zelf ook nog het leukste deel, de bezichtigingen met potentiële kopers. Zaken waar specifieke makelaars kennis voor nodig is, doen wij natuurlijk voor je. 

Advies,

advies over de beste vraagprijs. We bespreken de verkoopstrategie en plaatsen je huis op Funda.

Biedingen,

Als er een bod op je woning wordt uitgebracht, dan voeren onze ervaren makelaars de onderhandelingen voor je. De gemaakte afspraken leggen we vast in het koopcontract. Met je eventuele vragen kun je altijd bij een van onze makelaars terecht.

Foto’s,

Het eerste waar kopers naar kijken en dus het meest belangrijke voor de verkoop van je woning. Laat dus de foto’s maken door onze professionele woning fotograaf.

Traditionele makelaar

Bij een traditionele makelaar betaal je gemiddeld aan courtage € 6.000,-,  je besparing bij MakelaarsOffice is gewoon meer dan  € 4.000,- Dat geld ben je dus niet kwijt voor het verkopen van je huis, maar is te besteden voor je nieuwe huis. En dat zonder in te leveren op de kwaliteit van je verkoop!