Zelf je huis verkopen

Je huis verkopen zonder makelaar kan eigenlijk niet. Waarom niet?

Omdat zonder makelaar je woning niet op Funda staat. Daarom.

Je woning zelf verkopen, doe je dus samen met MakelaarsOffice voor de laagste prijs van Nederland van af € 250,- 

Je doet zelf het leukste deel van het werk, namelijk de bezichtigingen met potentiële kopers.

Zaken waar specifieke makelaars kennis voor nodig is, doen wij natuurlijk voor je. 

Bij MakelaarsOffice ontvang je geen inlog code. je hoeft niets te uploaden. Wij plaatsen de woning voor je op alle sites.

Er komt een makelaar bij je thuis voor de woningopname. je ontvangt advies over de beste vraagprijs. We bespreken de verkoopstrategie en plaatsen je huis op Funda. En als er een bod op je woning wordt uitgebracht, dan voeren onze ervaren makelaars de onderhandelingen voor je. De gemaakte afspraken leggen we vast in het koopcontract. Met je eventuele vragen kun je altijd bij een van onze makelaars terecht.

Foto’s zijn het eerste waar kopers naar kijken en dus het meest belangrijke voor de verkoop van je woning. Laat dus de foto’s maken door onze professionele woning fotograaf. Om die reden hebben wij All-Inclusive voor de vaste prijs van € 795,- inclusief foto’s en tekst.

Dit is zelf verkopen Optima Forma.

Bij een traditionele makelaar betaal je gemiddeld aan courtage € 5.000,-,  je besparing bij MakelaarsOffice is gewoon meer dan  € 4.200,- Dat geld ben je dus niet kwijt voor het verkopen van je huis, maar is te besteden voor je nieuwe huis. En dat zonder in te leveren op de kwaliteit van je verkoop!

Funda basis: € 250,-

Plaatsing van je woning op Funda met 1 foto en 20 foto’s op Makelaarsoffice, Huislijn, YouTube, Marktplaats en sociale media.

Funda basis plus: € 450,-

Plaatsing van je woning op Funda, Marktplaats, Huislijn, YouTube enz. met max 20 foto’s 

Funda Special: € 595,-

Plaatsing van je woning of recreatiewoning op Funda, Makelaarsoffice, Huislijn, YouTube, Marktplaats en
sociale media.

Funda All-Inclusive: € 795,-
Meest gekozen

Plaatsing van je woning of recreatiewoning op Funda, Marktplaats enz. met max 50 foto’s gemaakt door onze professionele woning fotograaf

Funda recreatie: € 395,-

Plaatsing van je recreatiewoning op Funda, Makelaarsoffice, Huislijn, YouTube, Marktplaats en sociale media.

Funda super recreatie: € 895,-

Plaatsing van je woning of recreatiewoning op Funda, Marktplaats enz. met max 50 foto’s gemaakt door onze professionele woning fotograaf