Zelf je huis, appartement of recreatiewoning verkopen

Zonder courtage je huis, appartement of recreatiewoning verkopen en toch op Funda en diverse sites in heel Nederland staan? Makelaarsoffice is de internetmakelaar met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Funda,

Funda is de website als het gaat om verkoop van je woning, appartement of recreatiewoning. Als je woning op Funda komt te staan, dan kun je er op rekenen dat deze goed onder de aandacht komt. De meeste reacties op woningen komen binnen via de site van Funda en met de Funda statistieken krijg jij als verkoper inzicht wie jouw woning heeft bekeken en interesse heeft.

Foto’s,

Het eerste waar kopers naar kijken en dus het meest belangrijke voor de verkoop van je huis of recreatiewoning. Laat dus de foto’s maken door onze professionele woning fotograaf. Wij werken samen met Zien 24- een bedrijf dat werkt met professionele fotografen. Zien 24 biedt de volgende diensten: professionele fotografie woning, 360 tour foto’s, video, inmeten en plattegronden.

Buitenland,

Beschikt u over een huis, appartement of recreatiewoning in het buitenland en wilt u deze verkopen? Dan kan Makelaarsoffice u daarbij helpen. Met het Funda Europa pakket verkopen wij uw huis of recreatiewoning over de grens.

Verhuur,

Wilt u uw huis of appartement liever verhuren? ook dan kan Makelaarsoffice u van dienst zijn. Met het Funda verhuurpakket plaatsen wij uw huis of appartement op Funda voor een aantrekkelijk tarief.

Energielabel en bouwtechnische keuring,

Makelaarsoffice helpt klanten met de aanvraag van een energielabel en/of een bouwtechnische keuring. Voor zowel koop- als recreatiewoningen. Dit doen wij in samenwerking met Homekeur. Voor aanvraag en tarieven kijk in ons menu bij energielabel en bouwtechnische keuring.