Energielabel

In samenwerking met Homekeur zorgt Makelaarsoffice ervoor dat u een energielabel voor slechts €349,- inclusief btw kan aanvragen! Deze prijs geldt voor woningen tot 500m3 inhoud.

 • Meerprijs bij een woning groter dan 500m3: per 100m3 € 25,- incl. btw.
 • Meerprijs voor inspectie op de Waddeneilanden: € 150,-

Via onderstaande aanvraagformulier kunt u een aanvraag via Homekeur indienen. U betaalt rechtstreeks aan Homekeur. Homekeur neemt contact met u op en maakt een afspraak met u.

Bouwtechnische keuring 

Daarnaast bieden wij als mogelijkheid een bouwtechnische keuring aan uitgevoerd door Homekeur voor slechts €389,- inclusief btw! Deze prijs geldt voor objecten met een gebruiksoppervlakte tot 375m2 (inhoud 1013m³). Daarboven geldt een toeslag van €0,65 per 1m².

Via onderstaande aanvraagformulier kunt u een aanvraag via Homekeur indienen. U betaalt rechtstreeks aan Homekeur. Homekeur neemt contact met u op en maakt een afspraak met u voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring.

Waarom een energielabel aanvragen bij Homekeur?

Wilt u een energielabel voor uw huis aanvragen? Dan bent u bij Homekeur aan het juiste adres! Onze voordelen:

 • Binnen enkele werkdagen een energielabel!
 • Deskundig, ervaren (15+ jaar ervaring) en gedreven
 • Geen verborgen extra kosten
 • Wij scoren een 9,4 uit meer dan 500 reviews op Google!
 • Wij kennen geen beperkingen of uitsluitingen
 • Erkend door NHG en Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen

Werkwijze Homekeur

Na het aanvragen van een energielabel voor uw woning wordt een afspraak gemaakt voor de inspectie van een van onze inspecteurs. Afhankelijk van de grootte van de woning duurt deze inspectie ongeveer 1 uur. Er volgt geen verrekening bij een langere tijdsbesteding.

De inspecteur zal onder andere kijken naar de aanwezige isolatie, verwarming en ventilatie. Nadat de woning is geïnspecteerd zal de inspecteur alle bevindingen verwerken en doorberekenen in de software. U krijgt vervolgens een energieprestatie certificaat met daarbij het energielabel. Indien gewenst zal de inspecteur ook een uitgebreid maatwerkadvies opstellen om de woning energiezuiniger te maken.

Hoe lang is een energielabel geldig?

Een energielabel is 10 jaar geldig. Is deze termijn verstreken dan zal bij de verkoop/verhuur van de woning opnieuw het energielabel aangevraagd moeten worden.

 

Waarom een bouwkundige keuring aanvragen bij Homekeur?

Wilt u een bouwtechnische keuring aanvragen? Dan bent u bij Homekeur aan het juiste adres! Onze voordelen bij het aanvragen van een bouwkundige keuring:

 • Binnen enkele werkdagen een bouwtechnische keuring!
 • Deskundig, ervaren (15+ jaar ervaring) en gedreven
 • Geen verborgen extra kosten
 • Wij scoren een 9,4 uit meer dan 500 reviews op Google!
 • Wij kennen geen beperkingen of uitsluitingen
 • Erkend door NHG en Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen

Werkwijze Homekeur

Na het aanvragen van een bouwkundige keuring voor uw woning wordt een afspraak gemaakt voor de inspectie van een van onze inspecteurs. Afhankelijk van de grootte van de woning duurt deze inspectie ongeveer 1 uur. Er volgt geen verrekening bij een langere tijdsbesteding.

Een inspecteur gebruikt geavanceerde software om alles na te lopen, notities te maken en foto’s te maken. Onze inspecteurs hebben daarbij ook jarenlange ervaring én zijn bekend met de gestelde eisen. Tijdens de bouwkundige inspectie van uw huis wordt een uitgebreide lijst met elementen door de inspecteur geïnspecteerd en afgewerkt. Daarbij wordt de woning van boven op het dak tot onder in de kruipruimte volledig gecontroleerd. U krijgt vervolgens een uitgebreid bouwkundig rapport.

 

 

Mede mogelijk gemaakt door Homekeur - Energielabels
Mede mogelijk gemaakt door Homekeur - Bouwkundige keuringen