Zelf bezichtiging doen

 

Zelf je bezichtigingen doen

Sta jij op het punt om je huis te verkopen? Heb je geen zin om hier een dure makelaar voor in te schakelen, maar regel je dit het liefste zoveel mogelijk zelf? Dan raden wij je aan om hiervoor MakelaarsOffice.nl in te schakelen. Bij ons bedrijf heb je namelijk de mogelijkheid om tegen lage kosten jouw huis zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen. Je betaalt bij ons vooraf de kosten voor de promotie die wij voor je huis maken, zodat je niet bang hoeft te zijn voor courtage die je achteraf moet betalen. Wij zijn de goedkope Internet makelaar waarbij je kunt rekenen op de beste service en kwaliteit.

Wil jij zelf een huisbezichtiging doen?

Als jij er voor kiest om zelf je huis te verkopen, dan kun je bijvoorbeeld ook de bezichtiging van je huis zelf doen. En waarom ook niet? Waarom zou je een peperdure makelaar inschakelen om je stoelen recht te zetten voor je, als je dat zelf ook prima kunt? Wij geven je advies over hoe je zelf bezichtiging kunt doen en wat daar dan allemaal bij komt kijken. Als je besluit zelf een huisbezichtiging te doen, dan is het raadzaam om wel even al onze tips hierover door te nemen zodat je straks helemaal klaar bent als de belangstellenden voor je deur staan.

Een bezichtiging zelf doen

Bij MakelaarsOffice.nl bieden we je de mogelijkheid om zelf zoveel mogelijk te doen bij het verkopen van je huis. Het verkopen van je huis hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn, zoals je ook zult merken als je met ons in zee gaat. Wij bieden je al een pakket voor het verkopen van je woning van 395 euro, waarbij we onder andere zorgen voor de promotie van je huis op Funda, onze eigen website en talloze andere sociale media. Meer weten? We staan altijd voor je klaar om al je vragen voor je te beantwoorden.