Zelf appartement verkopen

 

Je appartement online verkopen

Heb jij een appartement dat je eigenlijk nooit meer gebruikt? Of kun je het geld dat het onderhoud van deze woning kost ook prima op een andere manier gebruiken? Normaal gesproken zou je dan een makelaar inschakelen om je vakantiewoning te verkopen. Dit is echter helemaal niet nodig, je kunt er ook voor kiezen om dit allemaal zoveel mogelijk zelf te regelen. MakelaarsOffice.nl is dan de ideale partner voor jou. Wij bieden je verschillende pakketten voor de promotie van je huis, waarbij wij ervoor zorgen dat deze goed onder de aandacht wordt gebracht. Waarbij jij zelf de touwtjes van de verkoop in handen houdt!

Eenvoudig zelf je appartement verkopen

Een appartement zelf verkopen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. We hebben bijvoorbeeld een speciaal pakket dat startpakket heet, waarmee jij heel eenvoudig je woning te koop zet. We zorgen dan voor een uitgebreide presentatie van je appartement op Funda, met zowel tekst als kenmerken. Er komt dan ook een presentatie te staan op bijvoorbeeld Jaap, YouTube en onze eigen website. Je maakt foto’s en tekst zelf, waarbij je ook de bezichtigingen zelf regelt. Wij zorgen dan voor de onderhandelingen en het regelen van kadastrale gegevens.

Snel je eigen appartement verkopen

Bij MakelaarsOffice heb je te maken met mensen die kennis van zaken hebben op het gebied van zelf appartement verkopen. Mensen die denken dat het niet nodig is om alles op het gebied van het appartement zelf verkopen uit handen te nemen. We hebben meerdere pakketten klaarstaan die je kunt inzetten bij het verkopen van appartement of huis. Wil jij je eigen appartement verkopen? Dan raden wij je aan om hiervoor gewoon eens op onze website te komen kijken om meer te weten te komen over onze diensten. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen.