Wil jij je woning verkopen zonder makelaar?

Misschien heb je er al eens wat over gehoord bij andere mensen: je woning verkopen zonder makelaar. Voor veel mensen klinkt het nog wat angstaanjagend, maar in feite is het heel makkelijk. Bovendien kan het je erg veel geld besparen.

En… je hoeft het niet helemaal alleen te doen! Je kunt namelijk ook heel selectief gebruik maken van de diensten van een makelaar. Dan betaal je bijvoorbeeld wel voor je vermelding op Funda, maar hoef je bij de verkoop van je woning geen courtage af te rekenen. Dat is een besparing die snel op kan lopen tot enkele duizenden euro’s.

Je woning zelf verkopen zonder makelaar, in drie stappen

Als je besluit om je woning zelf te verkopen zonder makelaar, dan hebben wij een aantal handige tips voor je:

  • Bedenk eerst wat je zelf wilt doen: ga je alles zelf regelen, inclusief promotie, of wil je je woning wel graag op websites als Funda? Maak je zelf de foto’s of laat je die liever maken? Door een lijstje te maken met wat je precies wilt, kun je makkelijk zien waar besparingen te realiseren zijn.
  • Vind een flexibele makelaar. De kans is groot dat je wel van bepaalde diensten gebruik wilt maken, zoals een plaatsing op Funda, een toppositie of het opstellen van een koopcontract. MakelaarsOffice biedt hiervoor maatwerk-pakketten, zodat je nooit teveel betaalt.
  • Zet de stap! Zelf je woning verkopen zonder makelaar is niet eng en ook niet moeilijk. Bovendien kan het je enorm veel geld schelen!

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over de mogelijkheden om je woning zelf te verkopen zonder makelaar, of met beperkte hulp? Neem dan vandaag nog contact met ons op via 085-303 49 58. Wij helpen je graag verder!