Woning verkopen Funda

 

Een woning verkopen op Funda

Wil jij een woning verkopen op Funda, maar heb je geen zin om een dure makelaar in te schakelen? Dan heb je normaal gesproken een probleem, omdat je woning pas op Funda komt te staan als je daadwerkelijk met een makelaar in zee bent gegaan. MakelaarsOffice.nl maakt het je mogelijk om zelf je woning te verkopen op Funda, zonder dat hier een dure makelaar aan te pas komt. Je doet dit samen met ons al vanaf 399 euro met het basispakket. Je doet dan zelf de leuke dingen, zoals het rondleiden van potentiele kopers, terwijl wij de onderdelen waar specifieke kennis voor nodig is van je overnemen.

Een eigen woning verkopen op Funda

Het is heel belangrijk om goed te letten op de kosten als je een woning wilt verkopen. Je kunt natuurlijk een makelaar inschakelen, maar dan heb je te maken met zaken als courtage. Bij MakelaarsOffice hoef je hier niet bang voor te zijn. Je gaat zelf aan de slag met het maken van foto’s en het schrijven van een promotionele tekst voor je huis, terwijl wij ons bezig houden met de zaken die met het kadaster te maken hebben, alsmede met het onderhandelen met geïnteresseerde kopers. Zo hoef je niet bang te zijn dat je veel geld kwijt bent aan kosten voor een makelaar, maar heeft jouw huis toch een perfecte kans om verkocht te worden.

Wil jij je eigen woning verkopen op Funda?

Zelf een woning verkopen op Funda hoeft helemaal niet onmogelijk te zijn. Integendeel, want we hebben hier bij MakelaarsOffice een heel pakket aan mogelijkheden voor klaar staan. We raden je dan ook van harte aan om alle verschillende pakketten die we in ons assortiment hebben eens door te nemen. Je kunt er ook voor kiezen om gewoon even contact met ons op te nemen en al je vragen op ons af te vuren. We geven je dan ook advies over welk pakket je het beste kunt kiezen voor het verkopen van jouw woning.