Je huis verkopen zonder makelaar kan eigenlijk niet. Waarom niet?

Omdat zonder makelaar je woning niet op Funda staat. Daarom.

Als je je huis wilt verkopen, is het vinden van een goede makelaar dus een van de eerste stappen die je onderneemt. Of niet? Een makelaar inschakelen kan weliswaar handig zijn, maar het kost ook veel geld. Als je makelaar een courtage van 1,65% rekent, dan betaal je €3.300 als je je huis voor €200.000 verkoopt. En dat is dan meestal ook nog eens exclusief btw. Inclusief btw kom je al snel uit op ongeveer 2% van de verkoopprijs.

Je huis verkopen met internet makelaar kan tegenwoordig ook heel gemakkelijk. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten.

Een huis zelf verkopen met internetmakelaar is nu makkelijker dan ooit.

Als je je huis zelf wilt verkopen zonder makelaar, dan betekent dat niet automatisch dat je helemaal geen gebruik maakt van een makelaar. Neem een internet makelaar. Het rondleiden van potentiële kopers dat is uitsluitend wat je zelf doet!

Door deze activiteiten zelf uit te voeren, kun je veel geld besparen. Zeker als je een snelle verkoop verwacht. Voor de courtage van de makelaar maakt het immers niet uit of je huis een week of drie jaar te koop staat.

Zelf je huis verkopen met MakelaarsOffice?

Wat ons betreft maakt het niet uit hoeveel hulp je wilt; wij bieden altijd een passende oplossing. Wil je je huis zelf verkopen zonder makelaar? Dan heb je al genoeg aan ons Funda Basis pakket, waarmee je je woning ook op Funda kunt zetten. Wil je toch iets meer hulp? Foto’s gemaakt door een professionele woning fotograaf en de tekst maken dan bieden wij het  All-inclusive pakket aan. Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op!

Onze concurrerend geprijsde Funda promotie pakketten:

Onze Funda pakketten:

Funda basis: € 250,-

Plaatsing van je woning op Funda met 1 foto en 20 foto’s op Makelaarsoffice, Huislijn, YouTube, Marktplaats en sociale media.

Meer informatie

Funda basis plus: € 450,-

Plaatsing van je woning op Funda, Marktplaats, Huislijn, YouTube enz. met max 20 foto’s 

Meer informatie

Funda Special : € 595,-

Koppeling met Funda database en statistieken, inclusief koopakte, bord en meer…
Meer informatie

Funda All-Inclusive : € 795,-

Ons Funda All-Inclusive pakket! U doet uitsluitend de bezichtigingen zelf en wij doen de rest.
Meer informatie

Specials & Extra's

Waarom MakelaarsOffice?

Een huis zelf verkopen zonder makelaar, mét hulp

Als je je huis zelf wilt verkopen zonder makelaar, dan betekent dat niet automatisch dat je helemaal geen gebruik maakt van een makelaar. Het gaat er meer om dat je belangrijke taken van de makelaar zelf overneemt. Denk bijvoorbeeld aan het rondleiden van potentiële kopers of het maken van een afspraak bij de notaris.

Door deze activiteiten zelf uit te voeren, kun je veel geld besparen. Zeker als je een snelle verkoop verwacht. Voor de courtage van de makelaar maakt het immers niet uit of je huis een week of drie jaar te koop staat.

Zelf je huis verkopen met MakelaarsOffice

Wat ons betreft maakt het niet uit hoeveel hulp je wilt; wij bieden altijd een passende oplossing. Wil je je huis zelf verkopen zonder makelaar? Dan heb je al genoeg aan ons Funda-pakket Basis, waarmee je je woning ook op Funda kunt zetten. Wil je toch iets meer hulp? Dan bieden we pakketten waarin ook de foto’s, beschrijvingen en eventueel het opstellen van de koopakte meegenomen worden. Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op!

Proef plaatsing doen?

Maak nu een gratis plaatsing op Funda enz,  Vul hier alle gegevens in.