Vakkundige makelaar 

Een huis kopen is best ingrijpend: niet alleen gaat het in de meeste gevallen gepaard met een aanzienlijke financiële verplichting, het is ook nog eens iets dat invloed heeft op de lange termijn. Je koopt immers geen huis om het binnen een jaar weer te verkopen. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een makelaar met verstand van zaken.

Waarom MakelaarsOffice?

Verkoopmakelaar 

Zoek je een aankoop/verkoopmakelaar ? Dan hoef je niet verder te kijken. Ons dienstenpakket is uitgegroeid tot een full-service pakket: inclusief verkoopmakelaarsdiensten én internetmakelaarsdiensten. Door de verschillende mogelijkheden slim met elkaar te combineren, komen we altijd tot een optimale oplossing. En dat tegen een scherpe, lage prijs.

Altijd voordelig

Wij staan als verkoopmakelaar niet alleen bekend om onze uitstekende service, maar ook om onze voordelige dienstverlening. Je kunt bij ons bijvoorbeeld al met het funda recreatie pakket van  € 395,-  je recreatiewoning te koop zetten op Funda.  Goed om te weten: wij zijn actief in heel Nederland. Wil je meer informatie over onze dienstverlening of direct je woning via ons te koop zetten? Neem dan contact op via info@makelaarsoffice.nl of 085-303 49 58.