Vakantiehuis kopen-verkopen

 

Eenvoudig een vakantiehuis kopen of verkopen

Ben jij op zoek naar een makelaar die je kan helpen bij het kopen of verkopen van je vakantiehuis? Houd er dan rekening mee dat hier over het algemeen heel wat kosten bij komen kijken. De courtage na afloop van een verkoop kan heel hoog zijn. Dit, terwijl je meerdere van de taken die een makelaar voor je uit handen neemt ook makkelijk zelf kunt regelen. We hebben het dan bijvoorbeeld over het maken van de foto’s van je huis, of over het schrijven van een wervende tekst over je vakantiehuis. Een vakantiehuis online verkopen wordt op deze manier een stuk goedkoper, waarbij je ook veel meer zelf de touwtjes in handen hebt. MakelaarsOffice helpt je hier graag bij.

Verkopen vakantiehuis

Heb jij een vakantiehuis maar ben je hier eigenlijk op uitgekeken? Dan is het goed om hier een partner voor in je hoek te hebben staan die verstand van zaken heeft. Een partner die daarnaast niet de hoofdprijs vraagt voor de diensten die ze uitvoeren. Bij ons betaal je voor het Recreatie pakket slechts 395 euro. Je kunt dan tot wel 50 foto’s online zetten, mag meedoen met de Open Huizen Dag en komt ook met je vakantiewoning op Vakantiehuiswinkel.nl te staan. Dit alles zonder dat wij verder nog courtage rekenen, wat een enorme besparing is op de kosten. Die 395 euro is echt het totaalbedrag!

Wil jij je vakantiehuis verkopen?

Een vakantiehuis online verkopen hoeft niet ingewikkeld te zijn. We komen graag een keer bij je langs om je vakantiehuis te bekijken en al onze mogelijkheden eens met je door te nemen. We bekijken dan ook samen wat de vraagprijs wordt voor je huis en hoe wij jouw huis in de markt gaan zetten. We bekijken dan ook welke taken in het proces jij zelf wil gaan verzorgen en welke wij je uit handen nemen. Verkopen vakantiehuis is bij ons zo flexibel als je zelf maar wil!

Bekijk ons aanbod