Online makelaarsdiensten

 

Betaalbare online makelaarsdiensten bij MakelaarsOffice

Het verkopen van je huis is een belangrijke stap in je leven. Het is dan belangrijk dat je een partner in je hoek hebt staan die je bij het regelen van de belangrijke zaken die bij een verkoop om de hoek komen kijken kan helpen. Het is echter zo dat een makelaar over het algemeen niet goedkoop is. Bij de verkoop van een huis komt gemiddeld zo’n 5000 euro aan courtage om de hoek kijken! Bij MakelaarsOffice vinden we dat dit best wel wat goedkoper kan. We bieden pakketten aan vanaf slechts 395 euro, waarbij dan alleen nog kosten bijkomen voor het maken van de koopakte. Meer weten over onze unieke online makelaarsdiensten? We staan altijd klaar om al je vragen voor je te beantwoorden.

De online makelaars diensten van MakelaarsOffice

De beste makelaarsdiensten online vind je bij MakelaarsOffice. We hebben een pakket aan diensten voor je klaarstaan waarbij je zelf kunt bepalen welke diensten jij zelf wil uitvoeren. Zo wordt het mogelijk voor jou om zelf je huis te verkopen, waarbij wij dan wel als vangnet achter je staan. Het is bijvoorbeeld zo dat jouw huis pas op Funda komt te staan als je het laat verkopen door een makelaar. Dit kunnen wij allemaal voor je regelen. Onze online makelaarsdiensten kunnen zo compleet zijn als je zelf maar wilt.

Makelaarsdiensten online gebruiken

Bij MakelaarsOffice kun je zelf die taken doen die jou bij het verkopen van een huis het leukste lijken. De foto’s van je huis maken bijvoorbeeld. Of geïnteresseerde kopers een rondleiding geven in je huis. Wij nemen je dan de minder leuke zaken uit handen. Zoals bijvoorbeeld het onderhandelen over de verkoopprijs, of het regelen van alles dat met het kadaster te maken heeft. En dat allemaal tegen een fractie van de kosten die je normaal bij een makelaar voor deze zelfde diensten betaalt. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak met ons te maken en samen met ons te kiezen voor het beste pakket.