Online makelaar

 

Een betaalbare online makelaar inschakelen

Ben jij op zoek naar een goede makelaar waar je geen vermogen aan kosten aan kwijt bent? Een makelaar die verstand van zaken heeft, maar die daar niet de hoofdprijs voor vraagt? Dan ben je bij MakelaarsOffice aan het juiste adres. Wij hebben namelijk meerdere verschillende pakketten waarmee jij zelf je huis kunt verkopen, waarbij wij het vervelende regelwerk voor je uit handen nemen. Als online makelaar hebben wij veel ervaring met het makelaarswereldje en weten wij dat het verkopen van een huis veel goedkoper moet kunnen. De kosten die je dan bespaart kun je weer mooi investeren in je nieuwe huis!

Aan de slag met onze online makelaardij

Ons online makelaarskantoor wil het jou zo leuk, goedkoop en makkelijk maken als maar mogelijk is. We hebben al een pakket voor 395 euro, waarbij jij zelf je foto’s maakt en de tekst schrijft om je huis aan te prijzen, maar waarbij wij ervoor zorgen dat je woning op Funda wordt geplaatst. We hebben ook uitgebreidere pakketten en zelfs een all-inclusive pakket, waarmee je er op kunt rekenen dat je de service krijgt die wij je maar te bieden hebben. Bij een gemiddelde makelaar betaal je om en nabij de 5000 euro aan courtage kosten, maar bij ons hoef je hier niet bang voor te zijn. Ons duurste pakket is 999 euro, daar komen dan verder geen extra kosten bij kijken.

Meer weten over ons online makelaarskantoor

Bij onze online makelaardij kun je rekenen op de beste service die een makelaar je kan bieden, maar dan tegen een fractie van de kosten. Wil je hier meer over weten? Op deze website vind je alle informatie die je maar nodig kunt hebben om de keuze voor ons te maken. We vertellen je hier ook graag meer over in een persoonlijk gesprek, je kunt ons altijd even bellen om een afspraak met ons te maken. We komen graag een keer bij je langs om je huis te bekijken en een goed strijdplan met je door te spreken!