‘Traditioneel’ Full Service:

Volledige ’traditionele’ persoonlijke service en begeleiding bij de verkoop van uw woning.

Bel of mail ons direct: 088-233 11 33 of info@makelaarsoffice.nl

Speciaal ’traditioneel’ full service pakket

MakelaarsOffice is al jaren gespecialiseerd in aankoop en verkoop van woningen.  

Verkoop geheel Nederland 

U hebt een woning en bent op zoek naar kopers. Dan bent u bij MakelaarsOffice aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het vinden van een koper voor uw huis, zonder onverwachte kosten.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij komen op afspraak voor een persoonlijke kennismaking bij u thuis. Tijdens dit gesprek bij u thuis geven wij u een gedegen advies. Wij bespreken met u alle stappen in de te volgen verkoopstrategie, de te verwachten verkooptijd en uiteraard de waarde van uw woning. Samen met u bepalen we de vraagprijs en geven onze manier van werken helder weer, zodat u weet waar u aan toe bent.

Fotografie

Foto’s vormen de eerste indruk die kopers krijgen van uw woning, daarom werken wij met dé grootste woningfotograaf in Nederland om uw pand in beeld te brengen. Wij zorgen voor een strakke verkooppresentatie op onder andere de belangrijkste websites makelaarsoffice.nl, funda.nl. Huislijn.nl, Jaap.nl, Marktplaats.nl enz.

Bezichtigingen

Wij plannen de bezichtigingen voor U en maken de afspraken met de kopers. Let op: ook in de avonduren en het weekend doen wij deze bezichtigingen. Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit.

De koop

Zodra er een bod op uw woning is, wordt deze uitgebreid met u besproken. Wij onderhandelen namens u op professionele wijze. Wij maken de koopovereenkomst op waarin uw belangen worden gewaarborgd. Tijdens deze ondertekening nemen wij de overeenkomst uitgebreid met u door.

Social Media

Zodra uw woning in ons systeem zit, ontvangt u een mail met hierin een link. U kunt via deze link alle kanalen van Social Media in één keer bereiken en verspreiden via mail, Facebook, Twitter en Linked-in.

Verkoopbegeleiding

MakelaarsOffice begeleidt u deskundig bij de verkoop van uw huis en bedingt voor u de best mogelijke verkoopprijs. Neem contact op voor een oriënterend gesprek wanneer het ú uitkomt.

Of bel of mail ons direct: 088 – 303 49 58 of info@makelaarsoffice.nl