Maak gebruik van de internetmakelaar

Of het nu gaat om het boeken van een vakantie, het kopen van een cadeautje of zelfs het aanvragen van een herhaalrecept bij de apotheek: tegenwoordig kan praktisch alles (ook) via internet. En dat geldt ook voor het verkopen van je huis. Niet alleen worden de meeste huizen verkocht dankzij hun plaatsing op websites als Funda, je kunt ook kiezen voor een heuse internetmakelaar.

Het voordeel van een zo’n makelaar is dat deze veel goedkoper kan werken dan de traditionele makelaar. Dat betekent dat je meer kunt halen uit de verkoop van je huis.

Hoe werken internetmakelaars?

Het principe van internetmakelaars is heel eenvoudig; zij kunnen je helpen met alle zaken die via internet kunnen gaan. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een advertentie, toegang tot Funda, het opstellen van de koopakte, de onderhandelingen, enzovoorts. Afhankelijk van hoeveel hulp je hierbij wilt, kun je bij de online makelaar tegen een vaste prijs een pakket afnemen. Het grootste verschil met de traditionele makelaar is dat internetmakelaars géén bezichtigingen uitvoeren. Dat doe je zelf en levert een aanzienlijke besparing op!

Kies voor de goedkoopste online makelaar van Nederland

‘Goedkoop is duurkoop’ is een bekend gezegde in Nederland. Er zijn echter gevallen waarin goedkoop niet slecht hoeft te zijn. Dat geldt bijvoorbeeld bij internetmakelaar MakelaarsOffice. MakelaarsOffice biedt verschillende concurrerend geprijsde Funda-promotiepakketten en is daarmee de goedkoopste Funda-internetmakelaar. Je betaalt altijd een vaste prijs en hoeft dus geen rekening meer te houden met courtage. Meer weten? Neem vandaag nog contact op, we helpen je graag verder!