Huis verkopen: Funda als hulpmiddel

Je huis verkopen? Funda! Als je aangeeft dat je je huis wilt verkopen, dan wijzen mensen je meestal op Funda. Dat is logisch, want met drie miljoen unieke bezoekers per maand is Funda de grootste huizensite van Nederland. Wie wil kopen, kijkt op Funda, dus wie wil verkopen zorgt ervoor dat zijn of haar huis op Funda staat. De meeste makelaars werken met Funda, maar wist je dat je ook zelf je huis verkopen kunt met Funda?

Hier het aanbod op Funda

Waarom MakelaarsOffice?

Zelf huis verkopen: Funda en andere huizensites

Eerder hadden alleen makelaars toegang tot Funda. Dat is gelukkig allang niet meer zo. Zelf je huis verkopen mét Funda kan ook. Verschillende makelaars, waaronder MakelaarsOffice, bieden je de mogelijkheid om via hen je woning op Funda en andere huizensites te plaatsen. Zo bereik je wel een enorme groep potentiële kopers, maar hoef je geen courtage aan de makelaar te betalen. Dit bespaart je veel geld en geeft je de mogelijkheid om de vraagprijs nog iets scherper te stellen.

Snel eigen huis verkopen via Funda

Wil jij ook snel je eigen huis verkopen via Funda? Neem dan vandaag nog contact op met MakelaarsOffice. Wij vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden. Uiteraard kun je altijd rekenen op een scherpe prijs, waarbij je vooraf precies weet waar je aan toe bent. MakelaarsOffice is expert in huis verkopen via Funda en helpt je graag om jouw huis ook zo snel mogelijk te verkopen! Met onze Funda-pakketten is er altijd een passende oplossing.