Huis kopen: uw droomhuis bezichtigen en erop bieden

Wist u dat MakelaarsOffice ook een uitgebreid huizenaanbod op de site heeft staan? Via ‘Ons woningaanbod‘ kunt u eenvoudig een woning uitkiezen, een bezichtiging inplannen of een bod uitbrengen.

Huis bezichtigen

Heeft u in het uitgebreide aanbod van MakelaarsOffice een woning gezien die u graag wilt bezichtigen? Dan helpen we u daar graag bij. U kunt in dat geval tper e-mail een bezichtiging aanvragen, via info@makelaarsoffice.nl   De verkoper van de woning zal u tijdens de bezichtiging van de woning begeleiden; niemand kent de woning immers beter dan de huidige bewoner! Bovendien brengt dit ook veel flexibiliteit met zich mee: bezichtigingen hoeven niet per se tijdens kantoortijden ingepland te worden, maar kunnen ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden.

Als u via info@makelaarsoffice.nl een bezichtiging aanvraagt, dan zullen wij de verkoper op de hoogte stellen van uw belangstelling voor de woning. De verkoper neemt dan contact met u op om een bezichtigingsafspraak in te plannen.

Bieden op een woning

Het kan natuurlijk zijn dat u na de bezichtiging een bod uit wilt brengen op de woning. U kunt schriftelijk een bod doen via info@makelaarsoffice.nl en wij zorgen er dan voor dat het bod terecht komt bij de eigenaar.

Bieden op een woning?

Bekijk dan Ons woningaanbod en neem via het contactformulier of 085 – 303 49 58 contact met ons op. Wij helpen u graag om uw droomhuis te bemachtigen.