Huis kopen: uw droomhuis bezichtigen en erop bieden

Wist u dat MakelaarsOffice ook een uitgebreid huizenaanbod op de site heeft staan? Via ‘Ons woningaanbod‘ kunt u eenvoudig een woning uitkiezen, een bezichtiging inplannen of een bod uitbrengen.

Huis bezichtigen

Heeft u in het uitgebreide aanbod van MakelaarsOffice een woning gezien die u graag wilt bezichtigen? Dan helpen we u daar graag bij. U kunt in dat geval telefonisch een bezichtiging aanvragen, via 085 – 303 49 58. De verkoper van de woning zal u tijdens de bezichtiging van de woning begeleiden; niemand kent de woning immers beter dan de huidige bewoner! Bovendien brengt dit ook veel flexibiliteit met zich mee: bezichtigingen hoeven niet per se tijdens kantoortijden ingepland te worden, maar kunnen ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden.

Als u via 085 – 303 49 58 een bezichtiging aanvraagt, dan zullen wij de verkoper op de hoogte stellen van uw belangstelling voor de woning. De verkoper neemt dan contact met u op om een bezichtigingsafspraak in te plannen.

Bieden op een woning

Het kan natuurlijk zijn dat u na de bezichtiging een bod uit wilt brengen op de woning. De makelaar van MakelaarsOffice zal in dit geval de onderhandelingen voeren. De verkoper kan uw bieding accepteren, maar ook afwijzen of een tegenvoorstel doen. De makelaar van MakelaarsOffice neemt in alle gevallen contact met u op om de reactie te bespreken. Deze reactie wordt uiteraard ook toegelicht bij de verkopers. Zodra er overeenstemming wordt bereikt, stelt MakelaarsOffice een koopovereenkomst op.

Bieden op een woning?

Bekijk dan Ons woningaanbod en neem via het contactformulier of 085 – 303 49 58 contact met ons op. Wij helpen u graag om uw droomhuis te bemachtigen.