Goedkoop huis verkopen

 

Goedkoop je huis verkopen

Wil jij je huis verkopen maar zie je een beetje op tegen de hoge kosten die een gemiddelde makelaar hiervoor rekent? Dan ben je bij MakelaarsOffice aan het juiste adres. Wij geloven er namelijk sterk in dat iemand die een huis wil verkopen een groot aantal van de taken die hierbij komt kijken prima zelf kan doen. Wij nemen je dan nog wel lastiger zaken als het onderhandelen en regelen van kadastrale gegevens uit handen. Zo wordt goedkoop je eigen huis verkopen mogelijk. Je houdt hierbij helemaal zelf de regie in handen en hoeft niet bang te zijn voor hoge kosten.

Wil jij goedkoop zelf je huis verkopen?

Als we het hebben over goedkoop een eigen huis verkopen, dan bedoelen we natuurlijk niet dat jij hier een lage prijs voor moet vragen. We bedoelen dan dat jij het daadwerkelijke verkopen van het huis een stuk goedkoper kunt maken. Je doet dit samen met ons tegen vaste lage tarieven, waarbij er geen courtage hoeft te worden betaald. Normaal gesproken kun je jouw huis niet zonder makelaar verkopen, omdat je dan niet op Funda komt te staan. Maar als je een van onze goedkope pakketten aanschaft kom je toch op Funda te staan, met alle aandacht die hier dan uit voortkomt!

Goedkoop een huis verkopen met MakelaarsOffice.nl

We hebben op MakelaarsOffice.nl meerdere pakketten voor je klaarstaan, waarmee je het jezelf mogelijk maakt om zelf je huis te verkopen, waarbij je er dan toch op kunt rekenen dat je met je huis op Funda komt te staan. Neem gewoon eens een kijkje bij de beschikbare pakketten voor goedkoop je eigen huis verkopen, of neem hier contact over op met ons. We beantwoorden graag alle vragen die je hier ongetwijfeld over zult hebben. Samen met ons wordt het verkopen van een huis heel goedkoop, maar zeker niet minder effectief!