Funda Toppositie 200,- per maand

Met het Funda Toppositie krijgt uw huis extra zichtbaarheid. Toppositie licht uw huis gedurende een maand uit en zet deze prominent bovenaan de pagina, boven de zoekresultaten. Dat geldt voor desktop, tablet en mobiel.

Waarom een Toppositie?
Door het grote aanbod op funda genereert een zoekopdracht vaak een lange lijst met woningen. Met Toppositie geeft u extra zichtbaarheid aan individuele objecten. Toppositie licht uw object gedurende een week of maand uit en zet deze prominent bovenaan de pagina, boven de zoekresultaten. Dat geldt voor desktop, tablet en mobiel.

Funda Toppositie € 200,- per maand

Matching naar relevantie
Het nieuwe funda is geënt op relevantie. Dat we gezamenlijk de zoeker dat aanbod laten zien dat hij wil zien. Ook bij Toppositie hebben we dat principe meegenomen. Om het product extra efficiënt en relevant te maken wordt uw huis in toppositie daarom gematched met zoekers op funda. Wanneer de plaats en de prijs van hun zoekopdracht en uw object overeenkomen, bent u voor hen zichtbaar in Toppositie. En uiteraard: uw huis wordt ook gewoon in de resultatenlijst getoond.

Hoe Funda Toppositie werkt
Funda Toppositie wordt boven de zoekresultaten getoond. Voor desktop zijn er 3 posities, voor tablet 2 en bij mobiel 1. Wanneer er meer Topposities actief zijn dan in 1 keer getoond kan worden, laden we de beschikbare Topposities willekeurig in. Zo geeft u uw object gedurende de gehele looptijd van uw contract meer zichtbaarheid op funda.

De voordelen van Funda Toppositie

Prominente positie
Het object staat prominent bovenaan de pagina.

Relevante match
Onder de aandacht bij relevante zoekers.

Meer zichtbaarheid
Extra zichtbaarheid aan individuele objecten gedurende de gehele contractperiode.

Toppositie boven de resultatenlijst
Een Toppositie is te herkennen aan het blauwe kader en het gegeven dat het object boven de zoekresultaten staat. Dit geldt voor dekstop, tablet en mobiel.

Wilt u eerst meer informatie?
Bel of mail ons gerust: 085 – 303 49 58 of info@makelaarsoffice.nl