Zelf je huis verkopen op Funda voor de laagste prijs van Nederland. € 395,-

Meer resultaat met een Funda-makelaar

We kunnen er niet meer onderuit: wie een huis wil verkopen en daarvoor het grootst mogelijke publiek wil bereiken, móet daarvoor de hulp van Funda inschakelen. Of beter gezegd: van een Funda-internet makelaar. Via een Funda-makelaar heb je namelijk toegang tot miljoenen potentiële kopers. En dat maakt de kans op een succesvolle verkoop natuurlijk een stuk groter.

Maar hoe vind je zo’n makelaar? Funda helpt! Je hebt onze Funda website reeds gevonden en kunt nu starten met het verkopen van je woning.

Internetmakelaar & Funda: de gouden combinatie

Bij het zoeken naar een makelaar op Funda kom je zowel traditionele als online makelaars tegen. Als je graag zo veel mogelijk waarde voor je geld wilt hebben, dan is de combinatie van een internetmakelaar en Funda perfect voor je. Internetmakelaars kunnen kun kosten laag houden en daardoor hun diensten tegen extra scherpe prijzen aanbieden. Bovendien mag je zelf weten welke diensten je van een internetmakelaar gebruikt. Gaat het alleen om de plaatsing op Funda en de koopovereenkomst of wil je ook graag dat er een professionele woning fotograaf de foto’s komt maken?

MakelaarsOffice helpt je verder

De beste én goedkoopste internetmakelaar op Funda is toch wel MakelaarsOffice. MakelaarsOffice is hét adres voor een succesvolle verkoop van je woning. Scherpe prijzen. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent en realiseert een besparing die al snel tot in de duizenden euro’s loopt. Klinkt dat goed? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.