Eigen huis verkopen: het juiste moment

 

Je wil je woning verkopen en het liefst binnen de kortste tijd tegen de meest gunstige prijs. De markt beweegt snel en je wil ervan verzekerd zijn dat je de volledige potentie van de woning benut. Om dit te kunnen bereiken heb je behoefte aan goede online exposure, zodat je meerdere geïnteresseerden weet te bereiken.

Stel je eens voor dat je dankzij een unieke woningpresentatie opvalt tussen al het aanbod en potentiële kopers sneller verleidt tot het plannen van een bezichtiging. Zou dat niet geweldig zijn?

Dat is precies waarmee MakelaarsOffice je kan helpen. Nieuwsgierig naar wat we voor je kunnen betekenen?

Besparen door zelf eigen huis verkopen

Je hoeft namelijk tegenwoordig niet per se meer een makelaar in te schakelen om je eigen huis te verkopen; zelf je eigen huis verkopen is namelijk ook goed mogelijk. Hiermee bespaar je op de courtage van de makelaar. En dat scheelt, want zelfs bij een laag klinkende courtage betaal je dan al snel vierduizend euro aan kosten.

Door zelf de verkoop te regelen en de bezichtigingen in te plannen en uit te voeren, houd jij dat bedrag gewoon in je zak. Zelf je eigen huis verkopen betekent bovendien dat de ‘makelaar’ – jij dus! – alleen oog heeft voor jouw belangen. Dit maakt het makkelijker om de beste prijs voor je huis te realiseren.

 Verkopen met hulp

Natuurlijk zijn er ook manieren om je eigen huis te verkopen mét hulp van de makelaar, maar zonder het betalen van courtage. Bij MakelaarsOffice kun je bijvoorbeeld terecht voor speciale Funda-pakketten. Je kunt je huis dan op Funda laten plaatsen en eventuele andere activiteiten via ons uitvoeren. Denk aan het maken van foto’s en het opstellen van de koopovereenkomst. Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op!