Eigen huis verkopen: het juiste moment

Droom jij ervan om je eigen huis te verkopen en op zoek te gaan naar je droomhuis? Dan kan dit wel eens het juiste moment daarvoor zijn. De hypotheekrentes zijn op het moment erg laag, waardoor je lasten aanzienlijk naar beneden kunnen gaan. Dit zorgt voor meer beweging op de woningmarkt, waardoor woningen sneller verkocht worden én er meer aanbod komt. Bovendien is verhuizen niet meer zo duur als het een paar jaar geleden was.

Besparen door zelf eigen huis verkopen

Je hoeft namelijk tegenwoordig niet per se meer een makelaar in te schakelen om je eigen huis te verkopen; zelf je eigen huis verkopen is namelijk ook goed mogelijk. Hiermee bespaar je op de courtage van de makelaar. En dat scheelt, want zelfs bij een laag klinkende courtage betaal je dan al snel vierduizend euro aan kosten.

Door zelf de verkoop te regelen en de bezichtigingen in te plannen en uit te voeren, houd jij dat bedrag gewoon in je zak. Zelf je eigen huis verkopen betekent bovendien dat de ‘makelaar’ – jij dus! – alleen oog heeft voor jouw belangen. Dit maakt het makkelijker om de beste prijs voor je huis te realiseren.

 Verkopen met hulp

Natuurlijk zijn er ook manieren om je eigen huis te verkopen mét hulp van de makelaar, maar zonder het betalen van courtage. Bij MakelaarsOffice kun je bijvoorbeeld terecht voor speciale Funda-pakketten. Je kunt je huis dan op Funda laten plaatsen en eventuele andere activiteiten via ons uitvoeren. Denk aan het maken van foto’s en het opstellen van de koopovereenkomst. Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op!

Onze concurrerend geprijsde Funda promotie pakketten:

Onze Funda pakketten:

Funda basis: € 195,-

Plaatsing van je woning op Funda met 1 foto en 20 foto’s op Makelaarsoffice, Huislijn, YouTube, Marktplaats en sociale media.

Funda basis plus: € 395,-

Plaatsing van je woning op Funda, Marktplaats, Huislijn, YouTube enz. met max 20 foto’s 

Funda Special: € 595,-

Plaatsing van je woning of recreatiewoning op Funda, Makelaarsoffice, Huislijn, YouTube, Marktplaats en
sociale media.

Funda All-Inclusive: € 795,-

Plaatsing van je woning of recreatiewoning op Funda, Marktplaats enz. met max 50 foto’s gemaakt door onze professionele woning fotograaf

Funda recreatie: € 395,-

Plaatsing van je recreatiewoning op Funda, Makelaarsoffice, Huislijn, YouTube, Marktplaats en sociale media.