Chalet verkopen

 

Online zelf je chalet verkopen

Heb jij een chalet, maar ben je hier om wat voor reden dan ook op uitgekeken? Dan is het tijd geworden om deze te gaan verkopen. De vraag is dan alleen, ga je hier een dure makelaar voor inschakelen, of ga je zelf aan de slag met het verkopen? Bij MakelaarsOffice bieden we jou de mogelijkheid om zoveel mogelijk de touwtjes in eigen hand te houden, waarbij wij alleen de saaie of lastige taken van je overnemen. Dit alles tegen zeer lage kosten, waarbij je er op kunt rekenen dat hier niet stiekem nog extra kosten bij gaan komen!

Een chalet online verkopen

Wil jij je chalet verkopen? Kies dan bij MakelaarsOffice voor het speciale Funda Recreatie pakket. Voor slechts 460 euro zorgen wij er dan onder andere voor dat de foto’s die jij zelf van je huis maakt op Funda en andere sites komen te staan. Zo heb jij een unieke mogelijkheid om je huis eens goed te promoten en onder de aandacht te brengen van alle mensen die interesse hebben in een chalet.

Goedkoop je chalet verkopen

Het verkopen van een huis hoeft helemaal niet zoveel kosten met zich mee te brengen. Integendeel! Die dure courtage hoef je bij ons namelijk niet te betalen. Je bespaart bij het chalet online verkopen dan zeer sterk op de kosten, met als gevolg dat je nog eens extra geld overhoudt om te besteden aan het inrichten van je nieuwe huis! Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak, we komen dan bij je langs om alle mogelijkheden met je door te nemen. Kijken we gelijk samen voor welke vraagprijs je jouw mooie chalet online wil gaan zetten!