Appartement op Funda zetten

 

Je appartement op Funda zetten

We weten zeker dat je wel eens van Funda hebt gehoord. Dit is de website voor mensen die een huis willen kopen of verkopen. Als je woning op Funda komt te staan, dan kun je er op rekenen dat deze goed onder de aandacht komt. Maar als jij er voor kiest om je woning zelf te verkopen, dan heb je een probleem. In de regel komen huizen namelijk pas op Funda te staan, als je deze via een makelaar laat verkopen. Wil jij je appartement op Funda zetten, maar toch geen dure makelaar inschakelen, dan raden we je aan om eens contact op te nemen met MakelaarsOffice. Wij hebben namelijk meerdere pakketten in de aanbieding waarmee ook jij goedkoop je huis op Funda kunt zetten.

Een woning op Funda zetten

Als je kiest voor MakelaarsOffice, dan kun je ons zoveel mogelijk taken uit handen nemen. Je kunt er zelf voor kiezen om je foto’s te maken bijvoorbeeld, maar dat ook door ons laten doen. Ons goedkoopste pakket kost slechts 460 euro. Wij zullen je woning op Funda zetten en op onze website Makelaarsoffice. Afhankelijk van het pakket kunnen wij uw woning ook op andere websites plaatsen zoals Huislijn.nl en Pararius.

Een huis op Funda zetten

Wil jij je appartement op Funda zetten maar wil je hier niet een enorme courtage voor betalen aan een makelaar? Wist je dat de gemiddelde courtage in Nederland wel 5000 euro bedraagt? Als je nagaat dat ons duurste, all-inclusive, pakket slechts 1450 euro kost, dan kun je wel zien dat je met ons enorm bespaart op de kosten van de verkoop van je huis. Dat is toch geld dat je dan mooi aan je nieuwe huis kunt besteden. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om alle mogelijkheden met ons door te spreken. We staan klaar om te bekijken wat het beste is voor jou.