Vakkundige makelaar Baarle-Nassau

  Een huis kopen is best ingrijpend: niet alleen gaat het in de meeste gevallen gepaard met een aanzienlijke financiële verplichting, het is ook nog eens iets dat invloed heeft op de lange termijn. Je koopt immers geen huis om het binnen een jaar weer te verkopen. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een makelaar met verstand van zaken.

  Overweeg je om in de grensstreek tussen Nederland en België te gaan wonen? Dan kies je natuurlijk voor een vakkundige makelaar uit Baarle-Nassau. MakelaarsOffice bijvoorbeeld! Wij zijn al jaren actief als makelaar in deze regio en kunnen je dus helpen met het vinden van jouw droomhuis!

  Onze concurrerend geprijsde Funda promotie pakketten:

  Onze Funda pakketten:

  Funda basis: € 300,-

  Plaatsing van je woning op Funda met 1 foto en 20 foto’s op Makelaarsoffice, Huislijn, YouTube, Marktplaats en sociale media.

  Funda basis plus: € 450,-

  Plaatsing van je woning op Funda, Marktplaats, Huislijn, YouTube enz. met max 20 foto’s 

  Funda Special: € 595,-

  Plaatsing van je woning of recreatiewoning op Funda, Makelaarsoffice, Huislijn, YouTube, Marktplaats en
  sociale media.

  Funda All-Inclusive : € 795,-

  Plaatsing van je woning of recreatiewoning op Funda, Marktplaats enz. met max 50 foto’s gemaakt door onze professionele woning fotograaf

  Waarom MakelaarsOffice?

  Aankoopmakelaar/verkoopmakelaar Baarle-Nassau

  Zoek je juist een verkoopmakelaar in Baarle-Nassau? Ook dan hoef je niet verder te kijken. Ons bedrijf is oorspronkelijk gestart als aankoop en recreatie makelaar in Baarle-Nassau en omgeving. Het dienstenpakket is na verloop van tijd uitgegroeid tot een full-service pakket: inclusief verkoopmakelaarsdiensten én internetmakelaarsdiensten. Door de verschillende mogelijkheden slim met elkaar te combineren, komen we altijd tot een optimale oplossing. En dat tegen een scherpe, lage prijs.

  Altijd voordelig

  Wij staan als verkoop- en aankoopmakelaar in Baarle-Nassau niet alleen bekend om onze uitstekende service, maar ook om onze voordelige dienstverlening. Je kunt bij ons bijvoorbeeld al met Funda basis voor € 250,-  je huis te koop zetten op Funda. Dit is de laagste prijs van Nederland! Goed om te weten: wij werken niet alleen in Baarle-Nassau, maar zijn actief in heel Nederland. Wil je meer informatie over onze dienstverlening of direct je woning via ons te koop zetten? Neem dan contact op via info@makelaarsoffice.nl of 088-233 11 33.