Verkoop je huis voordelig én betaal in termijnen!

Je huis verkopen voor een vast laag bedrag? Dat kan al langer bij MakelaarsOffice. Je hebt bij ons de keuze uit Funda special; zelf foto’s en tekst maken of All-inclusive: foto’s door professionele woning fotograaf  laten maken en wij maken de tekst. Optimaal besparen op courtage door de bezichtigingen zelf te doen.

Hoewel wij als Funda-internetmakelaar al heel voordelig zijn, begrijpen we ook dat het fijn is om de kosten een beetje te spreiden. De makelaarskosten zijn namelijk niet de enige kosten waar je mee te maken krijgt als je een huis verkoopt of een nieuw huis koopt.

Daarom biedt MakelaarsOffice nu een unieke mogelijkheid: je kunt de kosten voor het door jou gekozen Funda-pakket gemakkelijk in 10 termijnen betalen. Hierbij heb je de volgende mogelijkheden:

Funda Special: € 595,-

Plaatsing van je woning of recreatiewoning op Funda, Makelaarsoffice, Huislijn, Jaap, YouTube, Marktplaats en
sociale media. Je maakt zelf de foto’s en tekst.

Bestel nu en betaal in 10 termijnen

Funda All-Inclusive : € 795,-

Plaatsing van je woning of recreatiewoning op Funda, Marktplaats enz. met max 50 foto’s gemaakt door onze professionele woning fotograaf

Bestel nu en betaal in 10 termijnen

De termijnbetalingen worden automatisch op de 24 e van elke maand geïncasseerd via eCurring-Mollie/Ideal. Op die manier kun je de verkoopkosten voor je woning gemakkelijk in je budget passen en heb je geen omkijken meer naar de betaling ervan.

Indien de woning snel wordt verkocht, word het restant van de te incasseren bedragen bij de overdracht van de woning via de notaris verrekend.

Meer weten? 

Wil je meer weten over de mogelijkheid tot automatische betaling in termijnen, of ben je benieuwd naar welk pakket de ideale oplossing voor jou is? Dan helpen we je natuurlijk graag verder. Neem contact op via 088 – 233 11 33.

Vergroot jouw kans op een succesvolle verkoop met de hulp van de goedkoopste Funda-makelaar van Nederland: MakelaarsOffice!