Recreatiewoning online verkopen

 

Je recreatiewoning zelf verkopen

Heb jij een recreatiewoning waar je op uitgekeken bent en die je graag tegen een goede prijs wil verkopen? Dan raden wij je van harte aan om vandaag nog contact op te nemen met MakelaarsOffice. We hebben meerdere pakketten klaarstaan om het jou zo makkelijk en voordelig mogelijk te maken om je huis te verkopen. Wist je dat je bij een makelaar gemiddeld 5.000 euro kwijt bent aan het verkopen van je huis, aan courtage? Bij ons hoef je deze hoge kosten niet te betalen. Sterker nog, wij helpen jou je vakantiewoning te verkopen met onze speciale recreatie pakketten.

Jouw recreatiewoning online verkopen

Als je een recreatiewoning hebt die je eigenlijk niet meer gebruikt, of die veel kosten meebrengt op het gebied van onderhoud, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen er voor dat jouw recreatiewoning mooi op Funda komt te staan, zodat mensen hier op kunnen reageren. De bezichtigingen in je vakantiewoning kun je dan zelf regelen. Verkopen van vakantiewoning regelen we samen. Jij zorgt ervoor dat er mooie foto’s worden gemaakt en dat er een wervende tekst voor je huis wordt geschreven, wij gaan de onderhandelingen aan en regelen alles met het kadaster. Dit alles tegen een zeer scherpe prijs!

Verkopen recreatiewoning

MakelaarsOffice heeft mensen klaarstaan die graag eens bij je thuis langskomen. We bekijken dan hoe jouw woning er uitziet en wat voor vraagprijs je hiervoor kunt vragen. We zorgen ervoor dat je foto’s goed op Funda komen te staan, maar ook op andere relevante sites zoals Jaap.nl. Wil je een wijziging maken? Geen probleem, dit brengt bij ons geen extra kosten met zich mee. Zullen we een keer samen zitten om door te spreken wat er allemaal mogelijk is?