Zelf uw huis verkopen tegen vaste, lage tarieven zonder courtage.
Meer weten? Bel 088 – 233 11 33

Eigen woning verkopen: ja of nee?

Ben jij enthousiast over je huis en weet je er alles van? Dan zou jij wel eens de beste persoon kunnen zijn om je eigen woning te verkopen. Toch schakelen veel mensen automatisch nog een makelaar in. Die regelt toch de beste deal? Dat is niet waar; onderzoek heeft aangetoond dat internet makelaars die een vaste prijs vragen zonder courtage sneller verkopen dan makelaars met courtage.

Onze concurrerend geprijsde Funda promotie pakketten:

Onze Funda pakketten:

Funda Special : € 595,-

Koppeling met Funda database en statistieken, inclusief koopakte, bord en meer…
Meer informatie

Funda All-inclusive : € 795,-

All-inclusive! Je doet uitsluitend de bezichtigingen zelf en wij doen de rest.
Meer informatie

Specials & Extra's

Waarom MakelaarsOffice?

Zelf eigen woning verkopen kan ook!

Daarom kan het zeker de moeite waard zijn om na te denken over zelf de eigen woning verkopen. Word jij al enthousiast als je mensen vertelt over het aangebouwde erkertje of de originele hoge plafonds? En geniet je elke ochtend weer van de fluitende vogels? Het zijn soms net die details die ervoor zorgen dat mensen zich voor kunnen stellen dat ze in jouw huis wonen, waardoor ze een bod doen. Dan heb je niet alleen een snelle verkoop, maar bespaar je ook op courtagekosten!

Met hulp van MakelaarsOffice

Natuurlijk komt er veel meer kijken bij zelf een eigen woning verkopen dan alleen de bezichtigingen. Er moet bijvoorbeeld ook een koopovereenkomst worden opgesteld. En voor mensen überhaupt naar je huis komen, moet er een goede advertentie met mooie foto’s gemaakt worden. Bij MakelaarsOffice kun je voor dat soort diensten terecht, tegen een vaste lage prijs, zonder courtage. Bel ons vandaag nog voor meer informatie.